KIWANIS NEWSLETTER: UITNODIGING EVENT ‘Maatjes’

kids2 b

Malle, 03 april 2017

Beste collega-ondernemer,

Wat in 2004 begon als een ludieke happening van enkele vrienden, is anno 2017 uitgegroeid tot hét sociaal evenement van Malle met elk jaar meer dan 100 sponsorende bedrijven.

Allen die reeds trouw deel uitmaken van onze sponsor-gemeenschap en ons charity-event kennen, weten dat zij niet alleen een nuttig maar ook een bijzonder gezellig avondje in gezelschap van vrienden en relaties mogen verwachten. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat zij ook dit jaar opnieuw deelnemen!

Zij die ons nog niet kennen, nodigen wij vriendelijk uit om dit initiatief te steunen. Kom op woensdag 21 juni vanaf 18h30 met uw genodigden naar de dertiende editie van De Maatjes. Laat uw familie en vrienden mee genieten van een aangename en ondernemende avond in en rond het Kasteel van Oostmalle. Wij Kiwanis beloven alvast dat wij er weer een uniek evenement van zullen maken, waar wij uw en onze gasten tot in de puntjes in de watten leggen! Naar traditie voorzien wij voor de lekkerbekken de allereerste verse maatjes van het seizoen in combinatie met een spetterend live concert!

Uw financiële bijdrage maakt het verschil voor de vele sociale projecten die alle steun echt nodig hebben. VuI daarom uw sponsorformulier vandaag nog in en bezorg het samen met uw bedrijfslogo, liefst voor 21 april, aan één van de u bekende KIWANIS-leden of de voorzitter van de maatjescommissie: Gerrit Schenck, Kievitdreef 28, 2390 Malle. Mailen kan ook naar events@kiwanismalle.be of Gerrit_schenck@hotmail.com. In deze digitale dagen is het zelfs mogelijk om via onze website http://www.kiwanismalle.be rechtstreeks en online uw steun te betuigen.

Al uw bijdragen worden rechtsgeldig gefactureerd en uw sponsoring wordt voor de volle 100% verdeeld onder de geselecteerde regionale sociale doelen. Meer informatie vindt u in de sponsormap in bijlage.

Voor alle verdere toelichting tot uw dienst,

 

Peter Cremers

Voorzitter Kiwanis Malle